SUNROOM RENOVATION

Our client wanted a screen room for their hot tub and an open deck built above the screen room that would be an additional living space from their 2nd floor kitchen. A spiral staircase can later be added between the 3rd and 2nd floor decks. Weather Master windows were used to maximize the air flow in the screen room. Glass and aluminum railing system and composite decking were also used to blend the existing 3rd floor deck. LED pot lights were used on the ceiling of the screen room and color LED lights were used on the stairs. The lower level was weatherproofed. The renovation gained the client both sheltered and exterior spaces to lounge and dine.

This project was recognized by the Manitoba Home Builders’ Association and took home the Outdoor Structure 2017 Renomark Renovation of the Year Award.

renomark-logo

MHBA RenoMark™ Gold Winner

© Copyright 2017 KAT Reno by Dynamite Design